Miło mi zakomunikować, że nasza strona staje się coraz bardziej popularna w sieci i coraz częściej odwiedzana !!!
Klikając TUTAJ możecie zobaczyć statystyki naszego serwera - mamy naprawdę spory ruch na naszej stronie
w maju odwiedziło nas 7772 użytkowników, którzy przeglądnęli w sumie 125123 stron generując przy tym grubo ponad pół miliona wywołań To naprawdę sporo....
Cieszy również fakt, że od początku roku notujemy tendencję wzrostową w liczbie odwiedzin naszego serwisu - obecnie codziennie odwiedza nas średnio 250 osób!
Najbardziej poczytnym działem strony jest dział "O Klubie", w którym zawarte są informacje o Klubowiczach i ich maszynach.
Liczba odwiedzin motywuje i zobowiązuje również do ciągłego rozwoju strony, na co ogromnie liczymy - zachęcam do pisania porządnych tekstów niekoniecznie o OR, bo nasz "Pisuar" Shrek nie zawsze ma wenę
Postanowiłem zrezygnować z dostępnego do tej pory licznika odwiedzin, który de facto troszkę szachraił i mimo moich usilnych starań czasami zliczał przeładowania strony. Myślę, że nikt za nim płakał nie będzie, a ja od czasu do czasu będę wrzucał jakieś informacje odnośnie statystyk serwera i strony, bo niektóre i tak widzi tylko administrator, czyli znaczy się ja
Przy okazji warto podkreślić bardzo wysoką jakość świadczonych usług przez firmę KKI-BCI, w której mamy wykupiony serwer - strona ładuje się bardzo szybko i bez problemów, przy zachowaniu wysokiej stabilności serwera. Mam nadzieję, że współpraca będzie nam się układała równie dobrze jak do tej pory
Oby tak dalej !
_________________ Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma
Postanowiłem zrezygnować z dostępnego do tej pory licznika odwiedzin, który de facto troszkę szachraił i mimo moich usilnych starań czasami zliczał przeładowania strony. Myślę, że nikt za nim płakał nie będzie, a ja od czasu do czasu będę wrzucał jakieś informacje odnośnie statystyk serwera i strony, bo niektóre i tak widzi tylko administrator, czyli znaczy się ja
a ja się tak do niego przywiązałem i codzienne patrzyłem na niego !
nie zamarło, statystyki odwiedzin są cały czas bardzo wysokie, mnóstwo ludzi tutaj zagląda A czasami to lepiej nic nie pisać, niż pisać głupoty lub pisać na siłę
nie zamarło, statystyki odwiedzin są cały czas bardzo wysokie, mnóstwo ludzi tutaj zagląda A czasami to lepiej nic nie pisać, niż pisać głupoty lub pisać na siłę
W sumie to już dawno temu usunąłem część głupot indeksowanych przez statystyki forum jak najczęściej używana emotikona czy najczęściej używane słowa itp. ze względu na nadmierne rozrastanie się bazy danych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum